• Butik, Karolina Lohiniva
Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 49kr. Jag erbjuder gratis leverans för ordrar över 800 kr.

Karolina LohinivaVälkommen till min butik!

Jag heter Karolina Lohiniva och jag är född och verksam i Köping. För mig är att måla som att andas. Med mina målningar hoppas jag förmedla den glädje jag känner när jag skapar. Jag har mina rötter i finska Lappland, där båda mina föräldrar är födda. Min pappa föddes i byn Lohiniva, och min mamma är från Kittilä. Vi har en underbar röd timmerstuga vid Ounasjoki, nära Kittilä, dit åker vi när möjlighet ges. Min passion för målning började när jag var 14 år och min pappa gav mig en vacker ask med akvarellfärger. Sedan dess har jag målat!

Jag arbetar med både akvarell och akrylfärger. Akvarellmålandet sker i hemmets lugna vrå.  Akrylmålningarna skapar jag i min ateljé med breda och yviga penseldrag. 

Genom åren har jag haft flera utställningar i Sverige, och mina verk har även visats i Italien. Jag har arbetat med grossistföretaget Silkflower, och mina tryckta målningar har sålts hos Ullared, Jotex och Ellos. Du kan också hitta textilier med mina motiv på Elobina.

Besök gärna min hemsida, https://www.konst.se/karolinalohiniva för att upptäcka mer av min konst och utforska min värld av färg och kreativitet. Välkommen att låta dig inspireras och hitta något som kan ge ditt hem en unik och personlig touch.