• Butik, Karolina Lohiniva
Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 49kr. Fri frakt för ordar över 800 kr.

Karolina Lohiniva

Välkommen till min butik!

Jag heter Karolina Lohiniva och jag är född och verksam i Köping. För mig är att måla som att andas. Varje penseldrag är en möjlighet att uttrycka den glädje jag känner när jag skapar. Jag har mina rötter i finska Lappland, där båda mina föräldrar kommer ifrån. Min pappa föddes i byn Lohiniva, och min mamma är från Kittilä. Vi har en underbar röd timmerstuga vid Ounasjoki, nära Kittilä, dit vi åker så fort möjlighet ges. Min passion för målning började när jag var 14 år, då min pappa gav mig en vacker ask med akvarellfärger. Sedan dess har jag målat!

Jag arbetar med både akvarell och akrylfärger. Akvarellmålandet sker hemma, där jag njuter av den lugna miljön och ofta lyssnar på radion lite tyst i bakgrunden. Jag målar det som känns skoj i stunden – blommor, fåglar, eller något helt annat som fångar min fantasi. Akrylmålningarna skapar jag i min ateljé med breda och yviga penseldrag. De är ofta större, kraftfulla och fulla av energi.

Genom åren har jag haft flera utställningar i Sverige, och mina verk har även visats i Italien. Jag har arbetat med grossistföretaget Silkflower, och mina tryckta målningar har sålts hos Ullared, Jotex och Ellos. Du kan också hitta textilier med mina motiv på Elobina.

Besök gärna https://www.konst.se/karolinalohiniva , för att upptäcka mer av min konst och utforska min värld av färg och kreativitet. Välkommen att låta dig inspireras och hitta något som kan ge ditt hem en unik och personlig touch.


/Karolina LohinivaAtt måla är som att andas
Butik, Karolina Lohiniva