• Butik, Karolina Lohiniva
Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 33kr

Workshop/FULLBOKAD

Utforska din kreativitet och låt penslarna dansa på duken. En workshop fylld av glädje och frihet att skapa. Vi målar i min atelje i Köping. Kom och låt din inre konstnärssjäl blomstra! 🎨✨ Det är fristående kurser. Inga förkunskaper krävs. All material  ingår i priset. Ateljén är tyvärr inte handikappanpassad. Meddela om du har några allergier.


Vill ni ordna en egen grupp, hör av er så planerar vi in dag och tid som passar.

Mobil: 0764188093

Mail: [email protected]Bokningsvillkor för kursdeltagande.

Nedanstående bokningsvillkor gäller workshops eller annat evenemang hos Karolina Lohiniva. En genomförd bokning av kurs eller annat evenemang genom webbsidan betyder att du accepterar dessa villkor.

1. Anmälan till kurs

Anmälan till kurs görs genom att lägga till den kursen du valt i din varukorg och avsluta köpet i vår kassa. Har du fått ett bekräftelsemejl där kursen ingår har du en bokad plats och din bokning anses vara ömsesidigt bindande.

2. Inställd kurs eller ändrade tider

Om vi tvingas ställa in en kurs före kursstart har du alltid rätt att återfå den kursavgiften som du har betalt. Detta gäller exempelvis om vi behöver ställa in en kurs som får för få anmälda kursdeltagare. Detsamma gäller om vi tvingas ändra tidpunkterna för kurstillfällena på ett sätt som medför att du inte kan delta på kursen. 

3. Nyttjande av ångerrätten

För att få tillbaka avgiften måste du meddela mig 72 timmar innan kursstart.

4. Force majeure

Om vi måste ställa in en kurs eller ändra ett kursupplägg av skäl som vi inte kan kontrollera (”force majeure”) har du inte rätt att få pengarna tillbaka för kursen du anmält dig till. Dessa skäl kan exempelvis vara naturkatastrofer, bränder, strejker, pandemier, allvarlig smittspridning och liknande händelser som vi inte rimligtvis kunnat förutse. Om vi behöver göra ändringar i kursupplägget kommer vi informera dig om detta, alternativt kommer du få information om när kursen planeras att genomföras nästa gång. Skulle kursen bli inställd med anledning av force majeure mycket långt i förväg, kan du ändå ha rätt att få pengarna tillbaka. Kontakta alltid oss om du har frågor.