• Butik, Karolina Lohiniva
Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 33kr

Målningar

Mitt namn är Karolina Lohiniva. Jag är född och verksam i Köping med rötter från finska Lappland där båda mina föräldrar är födda. För mig är "att måla som att andas" och jag lever min dröm genom mitt mitt skapande.  Jag önskar med mina målningar förmedla den glädje jag känner när jag skapar. Inspiration finner jag överallt och jag är ständigt i en skapande process. Jag tycker om att skapa med akvarell och akryl och jag målar det som känns skoj för stunden. Några återkommande motiv är dock busiga skator, glada fåglar, pelargoner och pioner. Akvarellerna målar jag i hemmets lugna vrå med radion tyst i bakgrunden. Akrylmålningarna skapar jag ofta i större format så dom målar jag i min ateljé med yviga penseldrag. 


Målningarna säljes utan ram om inget annat anges. 

Akvarellerna "river eller skär jag för hand med kniv så måtten kan skilja sig lite men de är aldrig mindre i storlek än jag anger.

Information och villkor
Om inget annat är överenskommet förbehåller jag mig rätten att använda bilderna till produkt framställning samt egen marknadsföring som webb, annonsering och utställning.


Här kan ni se fler av mina målningar 

https://www.konst.se/karolinalohiniva//Karolina Lohiniva


Säljes utan ram om inget annat anges. 

Öppet köp 14 dagar. Gäller ej specialbeställningar.Butik, Karolina Lohiniva
~Att måla är som att andas~

https://karolinalohiniva.com